Saturday, February 28, 2015

# hai-o # kebaikan mineral coffee

Kebaikan Mineral Coffee Untuk Kesihatan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Kali ni nak berkongsi cerita antara me dengan mineral coffee.

Me bukanlah penggemar kopi. Dalam setahun boleh dikira dengan jari berapa kali me minum kopi. But sejak kenal mineral coffee ni, sehari pun tak tinggal. No more teh susu. Hehe.

Sebelum ni me kerap sangat sakit kepala. Boleh tanya dengan en.abg. kat rumah memang kerap ngadu pening. Dengan kawan-kawan opis pun selalu mengadu sakit kepala. Sampai satu tahap ada yang suspek me pregnant. Hahahaha. Yelah. Sebab selalu sangat sakit & pening kepala katanyaaaaa.

Tapi sejak amalkan mineral coffee ni, langsung takda dah sakit kepala tu. Alhamdulillah. Syukur sangat. Now takde dah ngadu sakit kepala ngan kawan opis. Hehehe.

Mineral coffee ni taklah sesedap nescafe tu. Untuk kesihatan kan. Tapi boleh diterima tekak arr. Tak manis but rasa lemak tu buat mineral coffee ni jadi unik sikit. Hehe.





Nak share sikit antara khasiat minum mineral coffee ...

*memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari

*menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi

*mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik

*membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain

*membantu mengurangkan sakit senggugut

*membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema

*mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit

*membantu mengurangkan masalah sukar tidur

*membantu anda tidur lena diwaktu malam

*mengurangkan masalah buasir dan sembelit

*khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dsb

Cara pembuatan Garam Buluh adalah 100% organik dan bebas daripada sebarang bahan kimia dan logam berbahaya. Kini Garam Buluh diadun bersama menghasilkan Mineral Coffee yang penuh kenikmatan dan kemewahan kopi sebenar.

If korang nak try,, boleh whatsapp or pm me yaaa.. dah jadi agen mineral coffee pas try sekali.. berbaloi-baloi. Hehehe.

mOoN : 019-582 9302




posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. Yatie ada cuba minum mineral coffee ni. Sedap jugak. Heeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan.. memula mmg risau nak minum.. hehehe

      Delete
  2. Samalah kita..cik.mah pun pening dah 21 hari dah..ya allah sngt teruk...ada juga mineral.coffee ni..tp xminum...sbb xsuka cofee..tp klau boleh membantu hilangkan pening..mmg nk cubalah..tq share...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try dulu.. me pun mmg x suka coffee tpi pas try ni alhamdulillah.. xde masalah dah..

      Delete
  3. Replies
    1. bgi sy sedap juga.. tpi mmg xda rasa manis la.. hehe.. rasa mcm lemak2 sikit..

      Delete

Follow me @munirah_izzan