Wednesday, March 25, 2015

# Life

K.E.L.A.M

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Hurmmmmm. Dah hari Rabu. Cepat je masa berlalu. Mood kerja? Entahlah kenapa sejak akhir-akhir mood sangat ke laut. Suasana dan keadaan ofis? Nothing much to say. Kelam.

Mana pergi rasa seronok nak kerja tu? Nak cerita lebih-lebih karang lain pula jadinya. So, simpan sendiri saja lahh.

Rindu dengan suasana kerja masa kat Sabah dulu. Even dalam keadaan ditekan dan tertekan, kitorang still boleh gelak kuat-kuat. Semua sebab nak senangkan hati yang stress. Beza sangat dengan keadaan kat sini. Tak tau kenapa.

Memberontak? i’m not. Just tak tau nak describe macamana feeling bila ko dah kerja hampir 7 tahun but still belum confirm. Sound pathetic kan? Tapi macam tu lah kejadiannya.

Oklah! Out dulu. Nak cari semula mood kerja yang hilang tu. Doakan semuanya baik-baik sahaja ye kawan-kawan.







I miss ‘Geng Lanchet’ so damn much!!!! Bila lagi mo ketawa-ketawa sama kamu niiiii.. Hahaha. 

1 comment:

Follow me @munirah_izzan