Saturday, April 11, 2015

# Life # skin vitamin

Skincare Apa Yang Paling Best?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Update ringkas malam ni.

Tadi masa mandi me rajinlah belek-belek muka depan cermin. Dan satu yang me perasaan, kulit tak sekata. Macam lebam kat kedua-dua belah pipi. Huhu.

Tiba masanya me cari satu produk skincare yang boleh bantu untuk atasi masalah ini. Nak cari vitamin untuk kulit sekali ni. Huhu.

Kata orang faktor umur tapi nak tunggu sampai bila baru nak manjakan diri. Haaaa.

Ada sesiapa yang boleh cadangkan produk skincare atau skin vitamin yang best tak? Really need one. Nak yang mampu milik dan dikecualikan gst. Hahahaha. Ok! Abaikan part gst tu. If nak me komen pasal gst konfirm sehari semalam me menulis. Hehe.

Share produk yang korang guna. Pleaseeee.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan