Tuesday, May 12, 2015

# blog # collagen cc cream

Jelitamu Nyata Berbeza : Collagen CC Cream

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Jelitamu Nyata Berbeza : Collagen CC Cream | Mengalami masalah tona kulit tidak sekata? Kedutan halus di wajah? Kesan parut akibat jerawat? Hanya dengan 3 calitan Collagen CC Cream mampu menyelesaikan masalah anda.


Collagen CC Cream ni dihasilkan dari salmon collagen yang berkualiti dan di import khas dari luar negara. Walaupun mahal dan susah nak dapat namun demi kepuasan pelanggan, pihak Raily berusaha untuk memenuhi kepuasan para pelanggan yang inginkan keberkesanan dalam setiap produk yang dibeli. Salmon collagen ni juga banyak digunapakai dalam produk Jepun dan Korea. J


Nak tau apa khasiat Salmon Colagen ni? Jom baca…

·         *7 kali ganda lebih berkhasiat daripada tilapia collagen
·         *Dapat mencerahkan kulit
·         *Membaiki dan mencantikkan struktur kulit yang rosak
·         *Menggebukan kulit
·         *Menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu
·         *Mengurangkan garis halus (awet muda)
·         *Mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi
·         *Mengurangkan penghasilan jerawat

Antara kelebihan Collagen CC Cream

·         *Sesuai untuk semua jenis kulit
·         *Dapat meratakan tona kulit tidak sekata
·         *Melindungi kulit dari pancaran sinar UV (spf 50+)
·         *Menganjalkan kulit (salmon collagen)
·         *Merawat masalah kulit wajah dari dalam
·         *Dapat menutup cela di wajah
·         *Tidak melekit walaupun berada di tempat panas
·         *Kulit muka tidak berminyak walaupun di pakai sepanjang hari
·         *Tahan lama sehingga lebih 8 jam
·         *Dapat memudar dan menghilangkan bitnik-bintik hitam
·         *Dapat mencerahkan wajah

Haaaaa.. Semua kebaikan ada dalam Collagen CC Cream ni. Tak perlu nak sapu sunblock dah. Tak perlu lagi skincare yang banyak-banyak tu. Jimat pun jimat. Duit dan masa. Collagen CC Cream ni dah cukup untuk cover semua keperluan kecantikan kita. Kan?


Ni nak share beberapa testimoni pelanggan yang telah mencuba Collagen CC Cream ni.



Macamana? Bestkan. So, apa tunggu lagi. Jom ramai-ramai kita dapatkan Collagen CC Cream kita sekarang juga.

Harga? Pastinya mampu milik. Setara dengan kualiti.

Semenanjung Malaysia

Harga retail RM69.00
Harga promosi RM65.00

1 Collagen CC Cream + FREE Postage + SPECIAL free GIFT

Sabah/ Sarawak

Harga retail RM75.00
Harga promosi RM70.00

1 Collagen CC Cream + FREE Postage + SPECIAL free GIFT

Dapatkan selagi stok masih ada!!

UNTUK MAKLUMAT LANJUT :



PM/ Whatsapp : 01132958062


JELITAMU NYATA BERBEZA!

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan