Saturday, May 23, 2015

Mencabarnya Trimester Pertama Kali Ni

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Happy sabtuday semua.

Ya ALLAH! Dugaan trimester pertama kali ni amatlah mencabar diri.

Nak update entry blog pun bercinta. Huhu. Ada lebih 10 draf dalam entry yang belum post. Bukan taknak post tapi semuanya cerita tergantung. Haaaa. Rumusan takde.

Rasa nak nangis je tau.

Bab makan pula takdelah memilih sangatkan tapi bila makan je muntah. Kadang if tak muntah mesti tak rasa kenyang. Maybe sebab makan benda yang tak kena dengan tekak kot.

Pastu badan akan jadi lemah bila buat kerja lebih sikit. Nak kata manja tak jugak. Entahlah. Heeeee.

Jalan jauh sikit semput. Haishhh. Baru nak masuk 2 bulan. Dah besar sikit nanti macamana agaknya. Huwaaa.

Memang jauh beza sangat dengan pengalaman mengandungkan Aisya dan Aeera sebelum ni.

Lain kandungan lain pengalamannya kan. Maybe jantina pun lain gak. Heeee. Bila fikir bab jantina tu rasa teruja sikit. Wish for baby boy kali ni.

Okay lah. Nak sambung dratf entry yang ada sebelum ni. Hope tak muntah. Haaaa.

Terima kasih pada kawan-kawan yang wish tahniah and good health untuk me and baby. Muahhxx!

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Semoga terus kuat ye sis..
    Neway tahniah

    ReplyDelete
  2. Samela masa 1st trimester aritu. huhu

    ReplyDelete
  3. tahniah mun ... kita preggy yg ketiga ni teruk alahan ..dulu relek jer ..faktor usia pun ye ..sudi2 jenguk blog kite yer ;-)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan