Friday, May 29, 2015

Tema Syawal Tahun Ni

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia
 
Salam Jumaat penghulu segala hari.
 
Lunch hour yang agak gloomy. Kena jaga kaunter tengahari ni. Hehe. Takpe sebab boleh balik awal dari kebiasaan. 3.30pm dah boleh kemas-kemas then bye-bye ofis. Haha.
 
Boring tak tau apa nak buat tetiba tergerak hati nak survey color baju untuk raya tahun ni. Yes I know. Lewat dah kan. Terpaksalah beli yang ready-made. Lagi berapa hari je nak masuk Ramadhan. Memang tailor semua dah tutup tempahan.
 
Sumber : google image
Banyaknya pilihan warna. Tak tau nak pilih warna yang mana satu. Last year orange. Hurmmmmm. Berkenan kat banyak color ni.
 
Turqoise? Grape tu pun macam cantik. Light peach pulak sweet. Dark grey pun lawa. Dusty green?
 
Homaiii. Semua cantik! Kalau tanya en.abg mesti sepenuhnya dia bagi kita pilih.
 
Ke kena cabut undi. Tulis dalam kertas, lipat, goncang-goncang then pilih sambil tutup mata. Hahahaha. Adil jugak tu kan.
 
Haaaaaaa.
 
Memang shopping last minitlah nampaknya ni.
 
 
 
 
 

4 comments:

  1. paling takde semangat tahu ni, sebab tak prepare lagi barang raya...haha....ikutkan tahun2 lepas dah siap awal,sebab nak fokus pada bulan ramdon...malas nau nak bersesak-sesak T_T

    ReplyDelete
  2. semua warna menarik mata. hehe. kami tahun ini emerald green :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in