Monday, June 1, 2015

# blog # makeover blog

Template Berubah Lagi

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

1 Jun 2015. Template berubah lagi. Haaaaa. Berapa banyak kali nak tukar kan. 

Kali ni terakhir untuk tahun ni. Janji! Hahaha.


So, how's? 

Apa pendapat korang? Ok ke tak? 

Me is tak berapa nak pandai nak pilih-pilih color. Biasanya if tukar template memang serah bulat-bulat pada designer.

Dannn..

Me ni jenis yang senang puas hati. Hahaha. Tak cerewet pom. Untung tau dapat customer macam ai.

Yeker? #ehh

Apapun, thanks so much pada Najiah sebab sudi ambil tempahan me ni. Suka dan puas hati sangat!!

Bagi yang teringin nak tukar or edit template boleh terus ke Fb Page JiaKreatifFelt

Atau boleh ke blog JiaKreatifFelt untuk tengok hasil tangan beliau.

Semuanya cantik uolss.


2 comments:

  1. Assalam, izinkan saya singgah bertandang ke blog yg comel ni. Template baru sangat lovely!

    Kat kedai online saya pula ada barang2 lovely idaman wanita..jemput singgah ye ^_^

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan