Thursday, June 18, 2015

# Ramadhan # Tips

Tips Minum 8 Gelas Air Di Bulan Puasa

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Nak share pula tips minum 8 gelas air di bulan puasa. Alhamdulillah. Terima kasih pada mereka yang buat tips ni.

If me selalu masa sahur tu terus minum 3 gelas air. Tapi cara tu memang salah sebabnya kalau buat macam tu lebih cepat proses pembuangan. Tu sebab pas sahur tu kerap masuk toilet buang air kecil. Haaaa.

Sumber : whatsapp
tips minum 8 gelas air di bulan puasa
Petang karang dah boleh start cara macam ni. Tapi pastikan air kosong tau. Bukan air manis. Air manis tu buat kita lebih cepat haus. Tau je la bulan puasa ni macam-macam air yang ada kan.

Sama-sama kita manfaatkan tips minum 8 gelas air di bulan puasa ni yaaa.

Salam ramadhan semua!

3 comments:

  1. wah, boleh cuba ni sbb nk diet. hehe. Nice sharing ;)

    ReplyDelete
  2. kite bukak puasa dah 4 gelas.. heeee :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan