Tuesday, July 28, 2015

Kisah Aisya, Syahrin Dan Kambing

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Kisah Aisya, Syahrin Dan Kambing | Nak bercerita kisah raya? Tunggu.. mood tu belum mari. Haha. Nak share satu cerita haru ni dulu.

Kisahnya, ahad lepas me dan en.abg buat makan-makan sikit. Jemput pun kawan-kawan kat opis je. Tak ramai pun sebab plan last minit. Bukan open house tau. Heeeeeee. 

Jadinya ramailah budak-budak kat rumah tu kan. Riuh satu taman ko. Aisya dan Aeera mestilah suka. Bukan main budak dua orang tu berlari. Menjerit. Haha. Nak borak pun menjerit sebab nak lawan suara budak-budak tu semua. 

Tetiba Aisya datang kat me. "Mi, mana Syahrin?" Me blur jugak. Siapa pulak Syahrin tu kan. Anak-anak jiran pun takde nama Syahrin. 

Bila me tanya Aisya, Syahrin tu siapa dia tak jawab pun. Dia terus lari sambung main lagi.

Pastu masa mandikan dia petang tu, dia tanya lagi. 

Aisya : Umii, Syahrin mana?
Umi : Syahrin tu siapa sayang?
Aisya : Syahrin tu kambing la. Dia dah pegi dah. Apalah umi ni.

Ko rasa?! Hahahahahaha.

Ni ke Syahrin? Hahaha
Sumber : google image

Kambing mana pulak glamour sangat nama Syahrin ni. Hahahaha. 

Geram pulak me bila Aisya kenakan macam ni. Memang terjerit dalam bilik air bila dengar jawapan Aisya tu. Hahaha.


2 comments:

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in