Tuesday, September 22, 2015

COSMODERM Penaja Utama Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

COSMODERM adalah penaja utama Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari 2015. Sebagai penaja utama, pihak Cosmoderm telah mengadakan satu pertandingan iaitu ‘Pertandingan Foto Paling Kreatif Bersama Produk Cosmoderm’.

Pertandingan bermula seawal para blogger menerima goodies bag Cosmoderm ketika mendaftar masuk sehinggalah jam 8.00 PM pada malam penutup.

Jom tengok beberapa aksi selfie peserta bersama produk. Macam-macam gaya uolsss. Hehe.

Versi basah dan Versi kering. Hehehehe. 

Dan akhirnya pihak Cosmoderm telah memilih mereka ini sebagai pemenang. 



Tahniah Abg Huszaini dan Razi!! Gambar korang memang terbaik. Terutama Abg Huszaini. Hahahaha. Comel je kan mata-mata tu.

Sabun Cosmoderm juga adalah penyelamat me dan keluarga ketika Hari keluarga di Hulu Langat tu. Alhamdulillah. Sekarang ni me memang gunakan produk Cosmoderm kat rumah. Memang terbaik. 


Terima kasih COSMODERM. 

Untuk maklumat lanjut tentang produk Cosmoderm, boleh layari laman web http://www.cosmoderm.com.my/ 

4 comments:

  1. bau shower cream nya ni wangi...sedap

    ReplyDelete
  2. Bestnya tengok blogger2 berkumpul. Siap ditaja lagi... KBBA memang terbaik

    ReplyDelete
  3. menarik.... tahniah kpd pemenang.. mata sepet uii..

    ReplyDelete
  4. wahhh..gambar kita pun ada! hehe tengkiu kak moon and cosmoderm memang terbaik!

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in