Friday, September 25, 2015

Super Savings Di Brands Outlet

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Alkisahnya tak cuti hari ni. So temankan opismate ke Paradigm Mall. Dengarnya Brands Outlet buat Super Savings meletop!

Tak pernah ke Paradigm Mall ni so ikut je la kan.


Sampai je terus menonong ke Brands Outlet. Pergghh. Memang sales giler-giler. Ada beberapa barang tu dah la harga memang dah murah. Pastu beli 1 dapat lagi 1 percuma.

Memang rambang mata tapi me ni jenis tak suka nak pilih barang sambil bersesak-sesak. Jadinya memang tak beli apapun la.

5 minit je me pusing dalam tu. Tengok fitting room pun beratur nak masuk. Kaunter pembayaran? Takyah cakap la. Huhu.

Tapi me rasa berbaloi la korang nak memborong baju time ni. Tapi pastikan jangan membazir tau. Hehe.

Beli ikut keperluan. :)

3 comments:

  1. hamboi.... tak beragak2 jalannya... huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. murah! memang slalu jugak beli brg kat sini. 2 barng rm100 hahahaha!

    ReplyDelete
  3. O.yeke.alahai nasib baik kaki sakit..kalau tau ni mmg kompem pegi..hahahaha..suka sopink blouse kt brand outlet...hehehhe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan