Friday, November 27, 2015

Tak Sabar Nak Cuti

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Lagi sebulan je lagi. Banyak benda yang nak kena siapkan sebelum mula bercuti ni. 

Laporan Nilaian Prestasi Tahunan, Borang Cuti Bersalin, Borang Mengunjungi Wilayah Asal, pastu nak kena buat senarai tugas yang perlu diserahkan pada orang yang bakal memangku tugas. Kena ajar apa-apa yang patut juga. Haaaaaaaa. 

Borang Cuti Bersalin dah isi cuma surat pengesahan tarikh bersalin tak ambil lagi. Asyik lupa je bila dah sampai klinik. Hurmmmm. 

Borang Mengunjungi Wilayah Asal pun dah print. Dah isi separuh cuma tak lengkap lagi sebab nanti nak masukkan nama baby. InsyaALLAH. Tarikh nak balik pun tak decide lagi sebenarnya sebab baby tak keluar lagi kan. So, apa-apa pun kena tunggu baby juga. Doakan yang baik-baik untuk me dan baby yaaa. 

Senarai tugas tu dah ada cuma tak tau lagi nak serah pada siapa sebab pengurusan pun tak keluarkan apa-apa surat lagi. Tunggu je sekarang ni. Hope boleh dapat dalam masa terdekat.

Apa lagi ea...

Owh,,, Laporan Nilaian Prestasi Tahunan. Hurmmmmmmm. Sedang berusaha lengkapkan borang ni dan hope dapat tau markah penilaian sebelum bercuti. Berharap juga kali ni ada berita baik untuk me. 

7 tahun di sini. Masih mengharapkan berita baik tu. 

Apapun, tak sabar nak cuti. Hehehe. 


2 comments:

  1. waahhh hihih selamat bercuti nnt <33

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti sis... take care hope sis n bby sihat... semoga murah rezeki gak :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in