Thursday, December 3, 2015

Best Handbags Brands Online

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Kalau nak bercerita mengenai handbags, setiap wanita pasti teruja. Terbayang-bayang di mata setiap brand beg tangan yang menjadi idaman. Ada yang mampu milik dan ada yang hanya mampu dipandang. Hehehe.


Bagi penggemar beg tangan, pembelian beg tangan yang tidak terkawal kadang-kala boleh mendatangkan kemudaratan kepada diri sendiri dan pembaziran. Maklumlah harga sebuah beg boleh mencecah sehingga ribuan ringgit Malaysia. Jenama-jenama terkemuka seperti Chanel, Coach, Dior dan YSL merupakan antara jenama-jenama pengeluar beg tangan yang cukup disegani di seluruh dunia.

Tidak dinafikan, koleksi beg tangan keluaran jenama-jenama tersebut adalah berkualiti tinggi dan amat menarik, namun bukan semua daripada kita yang mampu untuk memilikinya. Lambakan beg tangan dengan kualiti gred AA/AAA di pasaran dengan harga yang kononnya murah mampu membuatkan kita rambang mata tapi sejauh mana ia mampu bertahan? Kualiti?

Lupakan niat anda untuk membeli koleksi beg tangan yang bukan original tetapi layari laman web ZALORA Malaysia untuk menemui 3 best handbags brands online yang menawarkan koleksi beg tangan online yang amat berkualiti dengan tawaran harga yang cukup berpatutan!


Ezra

Jenama online yang pertama adalah Ezra dengan tawaran koleksi beg tangan yang amat trendi dan paling penting, mampu milik!


Zalora

ZALORA juga menawarkan koleksi label persendirian iaitu Zalora dengan menyediakan aneka pilihan beg tangan seperti tote bag, shoulder bag, sling bag dan banyak lagi untuk penggemar beg tangan. 

Something Borrowed

Dan jenama yang ketiga adalah jenama dari negara jiran iatu Something Borrowed. Selain menawarkan koleksi beg tangan yang direka dengan sentuhan elegan, jenama ini turut menyediakan aneka pilihan aksesori wanita yang turut dijual secara online.

Me sendiri sudah 2 kali membeli beg tangan di ZALORA dan me amat berpuas hati. Harga pun memang mampu milik. Pelbagai design dan jenama boleh dipilih. Semuanya cantik dan trendy. Memang tak rugi. Kualiti setanding beg tangan berjenama yang lain. J

6 comments:

  1. ha ah qila pun beli bag je dkt zalora sbb tu je mcm worth it ahaahahhaah
    jenama UNISA pun ok kak :D hihihi

    ReplyDelete
  2. fuh cantik beg nye.. yanie suka betul beli handbg tapi guna satu sampai lunyai ahhaha

    ReplyDelete
  3. something borrowed tu menarik sangat...he he he....

    ReplyDelete
  4. daya dah beli 4 biji beg dari Zalora. .so far ok la..puas hati

    ReplyDelete
  5. cantiknya something borrowed...sukeee

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in