Tuesday, December 22, 2015

Officially 9 Bulan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

22 Disember 2015 genap dah 9 bulan mengandung anak ketiga. Haaaaa.
Alhamdulillah. Cuma setakat ni belum ada tanda-tanda baby nak keluar. Masih excited kot nak duduk dalam perut umi kan. Heeee.

Hari ni habiskan cuti gantian untuk bsp test yang terakhir kata doktor. Esok lak review. Dan isnin depan checkup dan detail scan kat PPUM. Itu pun kalau baby tak keluar lagi.

Doakan me tau semua. Tak sabar sebenarnya nak jumpa baby ni. Heee.

2 comments:

  1. Alhamdulillah x sabar nak tgok baby..nanti update tau..moga di permudahkan buat Moon Izzan..amin

    ReplyDelete
  2. baby nak keluar krismas kot. setiap tahun baby dapat cuti..hehee.. moon, semoga selamat semuanya.

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in