Sunday, April 24, 2016

Bowling KBBA Bersama K.Roger's Cookies

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Sebenarnya teruja nak share cerita ni dengan semua even me tak main pun malam tu. Dah bagi nama tapi sebab waze hantar kami ke tempat yang tak sepatutnya maka terlambat sampai ke event. Maka berhuhu la me kat tepi tengok geng KBBA yang lain berbowling. I hate u waze!! Hahahaha. Kali ketiga disesatkan oleh waze. Hampeh tol.


Tapi nak minta maaf pada semua keluarga KBBA malam tu. Game sepatutnya mula jam 8.30pm. Tapi sebab me lambat makanya game mula lambat. Eh,, betulkan sebab tunggu me kan korang lambat start malam tu? Minta maaf sangat-sangat tau. Memang rasa bersalah.

Yang bestnya, dapat gak jumpa sebahagian keluarga KBBA walaupun tak sempat nak bertegur sapa dengan semua. Yelah. Semua di'rasuk' semangat kesukanan masa tu. Lagi-lagi ditemani biskut K.Rogers yang sedap ni. Ramai wei yang terror main. Nasib baik tak join sebab me ni tak lah pandai main sangat. Setakat longkang lane dah biasa sangat. Hahaha. 

Sumber : Kak Sue Izza

Terima kasih juga untuk penaja tournament malam tu K.Rogers Cookies. Psssssttt,, nak habaq kat hangpa semua. K.Rogers tu bukan Kenny Rogers tau tapi K.Roger's tu jenama cookies yang sedap, lembut dan cair di mulut ni. Sedap weiii. Kenapalah baru tau cookies ni wujud. 

Sumber : Kak Sue Izza
Sumber : Kak Sue Izza
Sumber : Kak Sue Izza
Sumber : Kak Sue Izza
Terima kasih K.Roger's Cookies kerana menaja Strikes Against Bowling Tournament ni. Sambil bowling sambil makan cookies gitu. Korang kalau nak rasa cookies ni boleh terjah FB Page K.Roger's atau terus je whatsapp 014-3348803 untuk tempahan dan pertanyaan. 


No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan