Monday, June 27, 2016

Beli Baju Raya di Elleeza Boutique Je

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Haaaaa.. Lagi beberapa hari nak raya kan? Sekejap je masa berlalu. Tak sedar? Jangan tipu laa korang. Haha. Mesti hari-hari duk tanda kat kalender tu bila nak habis puasa kan. Hehe. 

Sebenarnya me pun sama tak sabar sangat sebabnya tahun ni giliran kitorang beraya kat Sabah pulak. Haruslah gembira lebih sikit gituuu. 

Persediaan raya? Tak settle lagi. Huhuhu. Baju raya me ngan along dan angah dah beli. Kasut raya dak kecik tu pun dah beli gak. Cumanya baju raya si kecik tu takde lagi. Baru nak shopping baju dia dalam minggu ni jugak. Semalam tak dan nak cari sebab penat sangat rasanya. 

Biasa beli online je untuk baju ni. Risau gak size tak betul kan tapi yakin je masa tu sebab akak tu kata boleh tukar tapiii kalau size yang kita nak tu available lah. So memang pasrah je. Alhamdulillah. Elok je baju tu bila cuba hari tu. Cuma kainnya tu panjang sikit. Panjang takpe jangan singkat sudah.


Haaaaa. Ni la baju raya kitorang. Takde lah glam mana pun. Harga? Berbaloi la dengan kain. 

Beli kat Elleeza Boutique je. Servis terbaik. Hehe. Pasni insyaAllah boleh repeat order lagi. 

Suka baju ni sebab nursing friendly. Material pun tak panas. Takdelah nanti anak-anak rimas nak pakai kan. Yang tak best sebab takde saiz Addeena. Hahahaha. 

Korang mesti baju bling-bling kan raya ni. Hehe. Takpe. Mahal tak mahal belakang kira. Yang penting tak over budget. Kannnn. Lepas raya banyak belanja lagi ni.

Duti raya? Hurmmmmmm. :p

2 comments:

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in