Wednesday, June 15, 2016

Mudahnya DIY Hadiah Di Printcious.com

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Alhamdulillah hujan di pagi hari. Lama tak hujan. Dalam hujan ni me tetap berdoa dalam hati hope tak banjir masa balik nanti. Risau kot sebab tak tau jalan lain nak balik. Huwaaaaaa. Tau satu jalan tu je.

Dalam risau-risau tiba-tiba teringat Jumaat minggu depan harijadi Along. Kejap masa dah 4 tahun anak umi. Dah besar dia. Nak bagi hadiah apa ea? Hurmmm.. Bila tiba bab hadiah ni me memang takde idea.

Takkan nak bagi baju lagi kan. Mainan? Baru lagi belikan untuk dia.

Nak juga hadiahkan dia sesuatu yang menarik. Yang me boleh customise sendiri. Tapi tangan tak kreatif sangat kalau nak buat sendiri. Huhu.

Tengah skroll facebook terjumpa page http://www.printcious.com/ ni. Macam menarik. Banyak gak pilihan yang ada. Ada mug, cushion, t-shirt, mousepad dan macam-macam lagi. Boleh customize sendiri pulak tu. Wow!! I likeeee..

Memula nak beli puzzle tapi bila ingat apa jadi kat puzzle-puzzle yang beli sebelum ni terus tak jadi. Hahaha. Rasanya nak ambil cushion tu laa. Ok tak? Harga pun berpatutan.


Boleh customise sendiri tau. Senang je pun. Tutup mata pun boleh buat. Sangat membantu buat orang yang tak kreatif sangat macam me ni.  Hehehe.

Hasilnyaaaa....


Ringkas je. Tak tukar pun deko-deko tu. Kalau korang nak tukar pun boleh. Google je frame yang korang suka pastu edit masuk dalam tu. Bestkan?

Ni belum finalize lagi ni. Rasa macam nak tukar design lagi.

Apalagi yang ada? Banyak weiii. Korang kena masuk sendiri tengok dalam page  http://www.printcious.com/.

 Comelkan mug ni.. Homai.. i'm in love. Hahahaha.
Pasni nak beli baju untuk keluarga pulak. Heeeee.

Senanglah nak cari dan beli hadiah pas ni. Takde dah istilah takde idea. Harijadi? Anniversary? Persahabatan? Semua ada di sini.

Pssstttt!!!!! Nak bagitau ni. Sekarang ni Printcious.com ada buat promosi potongan 20% untuk Hari Bapa. Terus terfikir nak surprisekan bapa me yang jauh di Sabah. Heeeeee.

Kalau korang nak tengok design dan hadiah lain yang ada, klik je link yang me bagi kat atas tu. Confirm tak menyesal sebab semuanya cantik-cantik.

"printcious.com - precious gift from your heart"

2 comments:

Follow me @munirah_izzan