Wednesday, July 27, 2016

Lampin Pakai Buang Goo.N Lembut Dan Selesa

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Setiap ibu kat luar sana pasti mahukan yang terbaik buat anak-anak kan. Samalah dengan me juga. Semuanya benda akan dibandingkan sebelum membuat pilihan. Satu yang sangat menjadi keutamaan ialah pampers.

Sekarang ni kan ada macam-macam jenis diaper. Yang mahal hinggalah yang murah. Harga jatuh nombor dua. Paling penting keselesaan kulit anak-anak bila pakai.

Me dah cuba beberapa produk diaper sebelum ni dan ada yang ok dan ada juga la yang tak ok. Me ni jenis suka nak mecuba lagi-lagi bila nampak jenama-jenama diaper yang jarang kita jumpa ni.

Kali ni me cuba diaper jenama Goo.N pula. Mula memanglah kita risau if jenama ni serasi ke tak dengan kulit Addeena kan tapi demi nak cari yang terbaik haruslah kita mencuba kan. Tak betullah jika kita just buat hipotesis sendiri tanpa mencuba. Tak cuba kita tak tau keserasiannya dengan kulit anak kita. (Bukanlah maksudnya kita jadikan anak-anak kita sebagai bahan ujikaji...)

Serius me sukakan diaper ni. Materialnya sangat lembut. Saiz agak besar sikit dari diaper lain. Kalau diaper lain Addeena dah pakai saiz M tapi dengan Goo.N dia masih dengan saiz S. Dah dua malam pakai diaper Goo.N ni alhamdulillah Addeena selesa. Tidur pun nampak selesa.


Dua hari ni pakai malam memang takde sebarang jenis kebocoran berlaku. Hehehe. Tidur kita kejut pun berat sangat Addeena nak buka mata. Nampak tak betapa selesanya dia dengan diaper ni. Hahaha.

Untuk me sendiri, me suka sangat dengan kualiti Goo.N ni. Antara banyak-banyak diaper yang pernah me guna, yang ni paling lembut. Serius me sangat suka dengan material diaper ni.

Kalau korang tanya sama ada me akan beli Goo.N lagi lepas ni atau tidak,, jawapan me pastilah akan beli lagi. Mungkin ada yang kata harganya agak mahal sikit tapi sangat berbaloi dengan kualiti diaper nya.

Nak beli kat mana? Tak pernah lagi jumpa diaper ni kat luar sebenarnya. Ni pun sebab belek-belek LAZADA maka terjumpa la diaper Goo.N ni.

Pssssssstttt.. Nak share dengan korang ni. Kalau korang pertama kali beli dengan LAZADA, boleh guna voucher code 20LAP20 masa nak checkout tu. Dapat 20% diskaun tau. Tapi ni untuk new customers je la. Heeeee.





No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in