Wednesday, September 21, 2016

Kereta Sewa Murah

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Selama dua minggu kereta dalam bengkel maka terpaksalah me cari kereta sewa untuk guna pegi dan balik kerja. 

Banyak gak me survey masa tu sebab nak gunakan dalam masa terdekat kan. Jumpa few numbers yang buat servis kereta sewa ni tapi memang mahal buat me yang kerja biasa-biasa saja ni. Viva RM1k keatas untuk 2 minggu sewa. Homaiiii. Terkejut gak. 

Masa tu memang nak nangis dah. Nasib baik en.abg jumpa jugak yang bagi me memang murah. MyVi RM600 untuk 2 minggu. Alhamdulillah. Murah kan? 

Mula sewa 1 September 2016 hingga 14 September 2016. Pick up kat Petronas dekat dengan UiTM Puncak Alam. 
Sumber : Owner Kereta
Tapi berita tak best, owner kata dia tak buat dah servis sewa kereta pas ni. Haaaaa. Baru nak bagi free marketing untuk owner. Hehehe. 

Apapun, moga dimurahkan rezeki untuk owner. :)


1 comment:

  1. Oh tak buat dah ye...apa kata cuba grab car...lagi murah kosnya.

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan