Friday, May 19, 2017

Harap Tiada Kali Ketiga Untuk Kes Macam Ni

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Banyak cabaran jadi blogger ni. Eh, blogger ke u? Hehe.

Sumber : google image
Antara cabarannya ialah bila kau dah siap draft entry kerja dan kena post lagi dalam masa setengah jam tetiba ko dengan yakinnya tekan itu ini dan terdelete lahh entry draft tu. 

Sakitnya tuh di sini! 

Dan kebetulan masa tu kau pulak tengah berkursus. Lagi haru. Bila masa ko nak siapkan entry?

Memang rasa nak nangis je masa kursus tu. Sedih tau. Kau dah beriya siapkan entry tetiba woooshhhh hilang macam tu je akibat kecuaian sendiri.

Nasib baik PR bagi masa untuk me karang semula entry. Tapi masa yang ada tu memang sangat singkat bagi me. Jam 1pm penceramah tak settle lagi. Me dah mula panas punggung. Rasa kalau boleh nak lari je dari kursus hari tu. 

Finally sempat jugak me siapkan semua ni semula dalam masa kurang sejam. Apa yang me merepek dalam entry ni pun me tak tau. 

Still tak puas hati sebenarnya bila baca semula entry tu tapi tak pe lah. Peringatan buat diri sendiri. Ini kali kedua dan hopefully takde kali ketiga. Jenuh wooo.

2 comments:

  1. tak pe nanti edit balik tambah2 tapi hebat la mun,sempat siap kalau cik sue nangis situ dah huhuuu

    ReplyDelete
  2. penah jugak jadi camnih..sakitnya ati sampai2 merajuk dgn belog sendiri (senget sungguh rasa diri nih..cam nak dush dush je dr sendirik)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in