Thursday, June 8, 2017

Kalendar Cuti Umum Selangor 2018

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Semangat nak balik raya tahun depan makanya me terus google senarai cuti umum Selangor tahun 2018. Ye! Betul la awak baca tu. TAHUN DEPAN. Hahaha.

Raya tahun ni pun tak lepas lagi dah fikir untuk tahun depan kan. Semangat tu lain sikit sebabnya tahun depan giliran raya kat Sabah. InsyaAllah kalau ada rezeki dan dipanjangkan umur. Anak-anak pun dah tak sabar nak balik kampung. Me? Tak payah tanya la. Memang menunggu peluang je nak balik ni. Hehehe.

Korang semak senarai cuti 👇👇. Tapi ni untuk Selangor je tauu. Kalau korang nak cek negeri lain, klik je link kat caption gambar tu. 
Kalender Cuti Umum Selangor 2018
Sumber : https://publicholidays.com.my/ms/selangor/2018-dates/
Haaaaa.. korang yang nak plan cuti pun dah boleh ni. Sempat lagi nak book tiket Airasia. Promosi  Airasia berakhir hujung minggu ni kan? Haaaaa.. cepat korang. 

7 comments:

  1. RAYA JUN juga kan..syoknya ...hehehe tahun ni belum habis. doakan kita berjumpa ramadhan akan datang

    ReplyDelete
  2. raya tahun ni tak tahu pi mana hahaa

    ReplyDelete
  3. Awalnya keluar kalendar moon.. Good. Good.. Boleh lah start rancang percutian tahun depan

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan