Tuesday, August 22, 2017

Nikmati Rebat Tunai Di ShopBack MY

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Nikmati Rebat Tunai Di ShopBack MY | Sekarang zaman semua di hujung jari. Nak beli pampers, online. Nak beli baju, online. Waima nak beli ikan dan sayur pun sekarang boleh online. Senang kan. Jimat masa dan tak perlu nak bersesak, berpanas hujan di luar. 

Pembelian atas talian ni bukanlah mengajar kita untuk menjadi seorang yang malas tapi lebih mengajar kita untuk berbelanja dengan bijak. Betul tak? Yelah. Bila dah semua di hujung jari tu kadang kita ni terlupa limit perbelanjaan kita kan? Hahaha. Macam me lah tu😝 Makanya di sini kita harus bijak kawal perasaan terhadap kehendak kita tu. 

Mengenali Shopback.My memang satu lagi kelebihan bagi me dalam berbelanja atas talian ni. Siapa yang tak suka bila dah shopping tu dapat pulak pulangan tunai kan? Haruslah teruja lebih. Lebih-lebih lagi bagi mereka yang suka membeli atas talian. 

Apa itu Shopback.my? 


Menarik kan? Ada banyak portal beli belah atas talian yang jadi rakan niaga Shopback ni. Antaranya Bagbeg MalaysiaFactorie MY, LightInTheBox dan banyak lagi. Zalora? Lazada? Pun ada. Nak beli tiket kapal terbang pun boleh. Nak topup pun boleh. Apa je yang takde dalam ni. Semua dapat pulangan tunai yang berbaloi-baloi. 👍👍

Korang boleh daftar ShopBack MY melalui link di bawah :

Daftar ShopBack MY

Lepas tu korang boleh pilih nak daftar masuk guna email ataupun facebook. Me suggest guna facebook je senang. Hehe.

Lepas dah login tu, korang dah boleh mula shopping sambil kumpul cashback. Cashback akan masuk ke dalam akaun Shopback korang dalam masa 48 jam untuk transaksi yang berjaya. So, kena bersabar ye.
Ini hasil yang me dapat setakat hari ni. Me beli barang murah je sebab tu dapat banyak ni. Kira banyak la juga tu.

Banyak kempen menarik yang dianjurkan oleh Shopback. Bakal berlangsung ialah kempen 9.9 Rewards Day. I'm so excited!!😎

Korang jangan lupa visit ShopBack MY! dan manfaatkan peluang 'spend and earn' ni tau. 😗

7 comments:

  1. Wahh... berbaloi ni shopping. Ada cashback!

    ReplyDelete
  2. Wahhh sebegitu mudah berbelanja secara online dengan Shopback. Dapat rebat tunai pulak tu. Untungnya

    ReplyDelete
  3. Shopping online ni sonok..bole jadi ketagih hihi

    ReplyDelete
  4. Wah ssnang kalau gini kan. Leh plih apa yg kita nk beli tnpa buka bnyk web

    ReplyDelete
  5. Xsangka ada online shopping yg boleh dpt pulangan mcm ni

    ReplyDelete
  6. Pernah guna shopback sekali..best..dapat diskaun

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan