Tuesday, October 31, 2017

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

http://www.miakassim.com/2017/10/giveaway-miakassim-dot-com-10-tahun_31.html?m=1
Macamana boleh kenal sama Kak Mia ni? 
Kenal dia masa sama-sama dalam KBBA Borneo sebelum ni😊😊
Cara nak sertainya mudah sahaja :-

Untuk penyertaan Blog 

  • Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. 
  • Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. 
  • Dan komen entri penyertaan korang di post ni. 
Itu untuk penyertaan blog. Untuk penyertaan thru Facebook pun ada. Macamana cara dia? Kamu klik jak tuuu na banner yang di atas. 

2 comments:

Follow me @munirah_izzan