Friday, November 3, 2017

Bila Nak Tebus Voucher Traveloka Ni

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Wahhh.. November is here already. Cepat masa berlalu. Tak lama lagi sesi persekolahan bagi tahun 2017 pun berakhir. 

Planning cuti sekolah? Tetiba tergerak hati godek Traveloka apps. Sebabnya teringat voucher yang menang untuk contest 'Predict The Winner' masa Sukan SEA hari tu pun belum tebus lagi. 

Even orang kata 'alaaaaaa.. RM50 je pun..' Tapi bagi me jumlah tu besar. Hehehe. 

Citer sikit pasal voucher ni, actually tak sangka pun boleh tersenarai sebagai pemenang. Tak ingat predict game yang mana but masa tu rasanya predict yang menang tu team lawan 😌 

Ok lahhh.. nak bercuti mana ni? Johor? Kedah? Tapi teringin nak pegi Terengganu. Tak tau kenapa tapi rasa teringin tu dah lama ada since 7 tahun lepas rasanya. 

Apa yang ada kat Terengganu ea? 

2 comments:

Follow me @munirah_izzan