Monday, March 26, 2018

Potongan Sehingga 80% Sempena Kempen Lazada THE BIG BABY FAIR

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Hari ni nak update sebab nak kongsikan satu berita baik buat semua parents di luar sana tu. Terutamanya yang ada baby dan buat mereka yang sedang membuat persediaan untuk menyambut kelahiran cahaya mata. Lazada ingin berkongsi kegembiraan dengan memberikan tawaran harga terbaik dan menarik bagi pelbagai jenis barangan dan produk bayi pada kempen The Big Baby Fair bermula 28 Mac 2018 sehingga 1 April 2018

Tawaran potongan harga sebanyak 80% untuk pelbagai barangan seperti lampin pakai buang, susu formula dan barangan keperluan bayi dari jenama-jenama terkenal antaranya Drypers, Anmum, Sweet Cherry, Dutch Lady, Philips Avent, Sweet Heart Paris dan banyak lagi. Menarikkan? 😊

Ada lagi berita baik ni. Sepanjang kempen The Big Baby Fair ni, Lazada juga menawarkan  Free Shipping, Combo Deals, Vouchers, Maternity Guide dan Milk Formula Guarantee

Haaaaa.. tak perlu keluar rumah, tak perlu bersesak, semuanya hanya di hujung jari. Dah boleh buat list barangan apa yang perlu di beli semasa kempen The Big Baby Fair ni nanti 😊

Me sendiri pun dah mula listkan barang-barang keperluan untuk Addeena ni. Tinggal nanti nak buat perbandingan harga je. Dah pernah ada pengalaman beli belah semasa kempen Baby Fair sebelum-sebelum ni. Memang harga berbaloi dan puas hati. Beli banyak dan simpan sebagai stok. Time kempen macam ni la kita dapat berjimat sikit. Lagi-lagi dengan kos sara hidup yang tinggi ni kan. Makanya,, jom lah kita buat pilihan yang bijak. 

Rebut Peluang Memenangi Voucher RM1000

Haaaaa.. ni satu lagi nak kongsi bagi mereka yang nak menang voucher bernilai RM1000 dari Lazada, boleh lah sertai peraduan Big Baby Candy Land ni. 

Cara penyertaan :
  1. Mesti ada akaun Instagram 😄 dan pastikan akaun anda disetkan ke mod Public ye 😊
  2. Ambil gambar anak anda dengan tema "Candy Land" dengan cara yang paling kreatif. 
  3. Upload ke dalam Instagram dan masukkan hashtag #BigBabyCandyLand dan #BigBabyFair
  4. Peraduan berlangsung dari 20 Mac 2018 sehingga 27 Mac 2018.

Hadiahnya :

Voucher RM1000 x 5 pemenang
Voucher RM200 x 20 pemenang

Boleh baca syarat peraduan kat ⇒ Klik Sini

Wowww.. Menarik kan? Senang je tu. Me pasti semua parents kat luar sana tu kreatif bila sampai bab anak-anak ni. Hehehe. Good luck korang!

THE BIG BABY FAIR 2018

Selamat membeli-belah semua😉😉

11 comments:

  1. menarik ni =D all the best !!

    ju dtg blogwalking =D

    ReplyDelete
  2. kena ada baby lagi la macam ni. hehehehehe

    ReplyDelete
  3. Vavavaa.... Menarik! Memang best shopping kat Lazada. Thanks Mun update :)

    ReplyDelete
  4. wah menarik yer. nak join la contest dari lazada ni.

    ReplyDelete
  5. Bestnyaaa , free time nak join lah

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnya..nak cuba gak lah..mana tau leh shopping baju baby hihi

    ReplyDelete
  7. Fuhhh menarik ni, boleh usha² barang baby!

    ReplyDelete
  8. ala, takde baby nak pose ni, kena pinjam anak buah lah camtu.. heheheheheh

    ReplyDelete
  9. dahh tershopping dahh semalam.hikhik.

    ReplyDelete