Tuesday, October 9, 2018

80% Diskaun Sempena Lazada Super Beauty Day!

Assalamualaikum Malaysia

80% Diskaun Sempena Lazada Super Beauty Day! | Fuhhhh! Lazada buat hal lagi lah. Terkini dia bagi diskaun kaw kaw untuk para wanita dan pencinta produk kecantikan. 
Lazada's Super Beauty Day, your first beauty moment!
Jangan lepaskan peluang untuk memiliki pelbagai produk kecantikan jenama antarabangsa dan terkenal dengan harga yang lebih rendah pada kualiti yang sama. Tawaran hanya pada 10 Oktober 2018 ye korang. Yeeee! Betul. Sehari sahaja. Maka get ready semua.

 Antara produk yang bakal memeriahkan Lazada Super Beauty Day ni adalah :-

• Urban Decay
• AHC
• NYX
• Dove
• Olay
• Eucerin
• Clinique
• Biotherm
• Neutrogena dan banyak lagi.

Menarik tak? Tertarik tak? Mestilah kan. Me sendiri pun teruja bila tengok jenama-jenama ni semua. 

Selain dari itu, terdapat juga tawaran-tawaran lain yang mampu mengganggu gugat nafsu membeli korang. Hahaha. Antaranya Flash Sale, Vouchers, Bundles dan juga Buy 1 Get 1 Free Deals!

Makin banyak menaip ni makin teruja pulak nak kongsi dengan korang. Hahaha

Berita baik bagi korang yang sukakan game, sukakan cabaran silalah muat turun aplikasi Lazada untuk bermain Super Beauty Day Slash It! game. Cara-cara untuk bermain game ni adalah :-

1. Muat turun dan login ke aplikasi Lazada 
2. Pilih produk yang korang nak slash dalam katalog
3. Jemput kawan-kawan untuk bantu korang slash produk yang korang pilih
4. Jika jumlah slash sudah tercapai, maka korang boleh beli produk pilihan korang tu pada harga yang terbaik!

Masih kurang faham macamana nak main game ni? Jom sama-sama study cara nak slash dari video di bawah ni.

So, dah fikir nak beli apa? Heee. Jangan lepaskan peluang ni yeee.

Di sini me kongsikan link untuk memudahkan korang terjah ye → Lazada Super Beauty Day!

3 comments: