Thursday, March 21, 2019

Perfumeberry.com.my Untuk Peminat Tegar Perfume

Dah lama tak shopping perfume. Me ni memang peminat tegar perfume cuma tak segila dulu. Hahaha. 

Dulu masa bujang kalau boleh tiap-tiap bulan nak membeli. Dah la beli tu yang 50ml, 100ml. Kalau dah banyak-banyak tu bila agaknya nak habis? Baru terasa membazirnya me suatu ketika dulu. 

Still pengumpul perfume cuma sekarang ni kita kumpul yang mini perfume je. Comel pun comel botolnya. Dalam 4ml-5ml untuk botol mini ni. 


Beli kecil macam ni, boleh dapat banyak jenis. Hari-hari boleh tukar perfume. Hahaha. 


Haaaa.. senang masuk dalam beg. 

Kalau korang peminat perfume macam me, korang wajib singgah web perfumeberry.com.my ! Dijamin 100% authentic dan di import dari US. Murah pun murah.

Bukan perfume je, bodycare dan skincare pun ada. Korang yang tengah cari set wangian untuk hantaran pun ada dalam tu. 


Nak yang set bajet pun ada.
Memang rambang mata betul bila buka page ni. Keinginan nak beli semua tu membuak-buak. Tapi alhamdulillah masih mampu bertahan selepas tambah lagi dua koleksi iaitu Daisy Dream dan Lady Million Lucky. Hahaha. 

Tunggu la minggu depan pulak ye kita tambah koleksi. 

Korang boleh cari perfumeberry ni kat : 

2 comments: