Wednesday, April 1, 2015

Jatuh Cinta Dengan De'Xandra Perfume!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Siapa kat sini penggemar perfume macam me? Haha. Me memang sangat-sangat suka dengan perfume. Masa zaman anak dara dulu tiap-tiap dua bulan sekali beli perfume. Kalau ada rezeki lebih memang sebulan sekali beli. Berbotol-botol gak kat rumah. Tapi tu cerita dulu. Zaman-zaman takde tanggungan lagi.

Sekarang ni dah kahwin, dah ada anak, nak beli perfume mahal-mahal tu memang fikir 100 kali. Haaaaa. Sebab sebotol perfume tu kadang dah boleh beli stok pampers anak untuk sebulan kan. Hehe. Takde koleksi dah. Susah jugak nak tahan hati ni sebenarnya. Hahaha.

Tapi sejak berkenalan dengan De’Xandra Perfume ni terus jatuh cinta!! SEBAB?


Murah dan mampu milik. Inspirasi jenama antarabangsa uolls. Me dah try Inspired by Lady Million. Sama!! Sedap baunya. En.abg pun suka. Haaa. 

Semalam basah lencun kena hujan pun bau wangi still melekat. Hebat tak? Terus rasa macam mandi minyak wangi. Hahaha.

Jom dekat. Me nak cerita lagi ciri-ciri De’Xandra Perfume ni.

*      Inspirasi jenama antarabangsa (Top Perfume)
*      Setanding produk antarabangsa
*      Produk Halal
*      Pati original dan boleh di bawa solat
*      Eau De Parfum (EDP)  Tahan lebih 8 jam
*      Travel Perfumes
*      35 ML (tidak terlalu kecil/besar)
*      Packaging yang menarik & cantik
*      Mengikut citarasa Malaysia

Para gadis dan wanita yang sukakan wangian antarabangsa pasti takkan menyesal.

 


Untuk lelaki pun ada uolls.




Packaging pun memang menarik. Bau tak mengecewakan. Serius me jatuh cinta berkali-kali dengan De’Xandra Perfume ni. Ini hakikat bukan hyperbola. Hehe. 

Inspired by Lady Million (Paco Rabanne)
Dah dapat salah satu hadiah anniversary untuk en.abg bulan 5 nanti. Cuma tengah fikir nak bau yang mana satu. Hehe.

Harga RM65 untuk sebotol! Penghantaran ke seluruh Malaysia. Yang pasti, harga kekal tanpa GST!! :D

Korang yang berminat nak dapatkan De'Xandra Perfume ni, sama ada untuk diri sendiri atau untuk dijadikan hadiah, bolehlah menghubungi Lia melalui :




Phone No : 013-2644310 (LIA)



Me sudah! Anda bila lagi?
Dah boleh start semula hobi koleksi perfume ni... Lalala~






Monday, March 30, 2015

GST...Bersediakah Kita?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Sumber : google image

GST? Me tak boleh berkata lebih tentang ini. Banyak sebab kenapa perlu berhati-hati. Tak boleh jadi terlalu lantang dalam media sosial. Ada yang memerhati. Me sedar itu.


Apapun, still menantikan kehadiran 1 April 2015 dengan perasaan yang bercampur baur. Kehidupan bertambah baik atau sebaliknya.. 

Bersediakah kita?





Shoutbox
 

Copyright 2014 © It's Truly Me !. Design by Ayu Barbydol