Tuesday, January 20, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Klik banner untuk join!
Heeeee.. First time tau join Giveaway dari Kak Farah ni. Baru je tersedar yang tak follow blog dia lagi even dia selalu je komen kat blog ikan bilis me tu. Sob..Sob.. Sorry Kak!

First impression bila masuk blog Kak Farah is like "Wow!! Kemasnya..." dan tiba-tiba teringin nak ada blog simple macam ni gak. Haaaaaaa. Dah masuk dalam perancangan dah ni. Hehe. 

Apapun,, salam kenal Kak Farah! Hope one day boleh jumpa kan. 





okies. Out dulu. Sesi pantauan sedang berlaku. ;D

Monday, January 19, 2015

Senarai Pemenang Goodbye 2014 Giveaway di Munirahizzan.com

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Me minta maaf sebab terlambat beberapa minit publish entry pemenang. Ada buat sikit pindaan sebelum publish. J

Sebelum scroll ke bawah,, boleh rujuk senarai peserta di SINI.

Untuk pengetahuan, me gunakan List Randomizer sebagai platform pemilihan pemenang. So,, kat bawah ni boleh cek link blog masing-masing ya. Oleh kerana penyertaan agak kurang 
memberansangkan maka semua peserta layak menerima hadiah.  Boleh semak senarai hadiah di SINI.
 
Brooch mutiara Gucci x 15 pemenang


Gelang mutiara x 1 pemenang


Gelang comel x 2 pemenang


Brooch comel x 2 pemenang


Novel x 1 pemenang


Topup RM10 x 3 pemenang


Kraftangan Sarawak x 1 pemenang


Bloglist 3 bulan di blog Fatihah Fazlin x 5 pemenang


Namun,, bagi hadiah Kain Sulam dan Butang Baju Melayu Mutiara tu me gunakan random.org sebagai platform pemilihan pemenang. Untuk hadiah ni, semua orang berpeluang untuk menang namun, random.org memilih ….

Kain Sulam (RM150) x 1 pemenang

(Sila semak nombor anda di SINI.)

Butang Baju Melayu Mutiara x 1 pemenang

(Sila semak nombor anda di SINI.)

Tahniah buat para pemenang. Sila pm maklumat anda di http://www.facebook.com/bulanierah sebelum 25 Januari 2015 (Ahad).

Nama :
Alamat :
No. Telefon :
Link belog :
Link Giveaway :


Sekiranya ada peserta yang tidak menghantar sebarang maklumbalas sehingga tarikh di atas maka hadiah akan di batalkan.  

TAHNIAH DAN TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMERIAHKAN GIVEAWAY YANG TIDAK SEBERAPA INI.. 

Shoutbox
 

Copyright 2014 © It's Truly Me !. Design by Ayu Barbydol