Friday, October 31, 2014

Hati Tak Senada

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Ada ketika bila hati kata nak tapi minda kata tak perlu..
Dan sebaliknya..

Thursday, October 30, 2014

Majlis Dialog Bersama Ketua Pustakawan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Cerita pagi ni...

Dialog dengan Ketua Pustakawan. Kira sesi luahan hati ke hati laaa. Heeeee. Bukan senang nak curi masa KP untuk sesi macam ni so ini memang satu peluang and platform terbaik nak luahkan mana yang tak puas hati, mana yang nak marah atau nak suarakan sokongan ke.

Thanks so much atas siapa-siapa yang terlibat usaha majlis ni. :)


Behind the scene......,,

Pagi ni terlewat bangun. 6.30 kot. Alarm tak bunyi. Tengok hp tak on rupanya bateri habis. Alarm hp en.abg pun tak on. Huwaaaaa.

Kelam kabut arr nak bersiap. Belum dengan Aisya dan Aeera yang nak itu ini lagi. Adoii. Fenin~

Akhirnya lambat thumb print. Lewat 2 minit. Homaiii. First time tu yang rasa cuak sikit. Hahaha.

En.abg pecut kot bawa motor tadi. Tu yag sampai cepat. If bawa kereta lagi lambat laa.




Ok. Auditorium dah start nak penuh ngan staf pelaksana. Fokus jap.


Posted via Blogaway

Shoutbox
 

Copyright 2014 © It's Truly Me !. Design by Ayu Barbydol