Saturday, December 20, 2014

Bahaya Produk Pelangsingan Badan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Macam yang kita tau,, terlalu banyak produk pelangsingan badan yang ada di pasaran sekarang. Ada yang murah ada yang mahal. Ada yang ada kelulusan dan ada yang tiada kelulusan.

Ramai yang tau risiko pengambilan produk pelangsingan ni but still ramai yang guna tanpa was-was.

Hurm.. sama-sama kita beringat.

Monday, December 15, 2014

Pendek Itu Comel

Sumber : facebook.com
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia
Haaaaa. Selama ni bila orang kata me ni pendek me betulkan perkataan tu. Bukan pendek tapi kurang tinggi. Tapi sekarang ni tak kisahlah bila orang kata pendek. UAI kata kena bangga sebab pendek. Pendek itu comel! Hehehe





Haaaaaa.. excited sangat nak type pasal comel ni kan.. sampai tersalah type. Tq Adinda Baizura Mazlan sebab tegur. Heeee. Dah betulkan. 



Shoutbox
 

Copyright 2014 © It's Truly Me !. Design by Ayu Barbydol