Thursday, August 28, 2014

Cara Semak Label Asli Legacy Secret

Label :
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Cara Semak Label Asli Legacy Secret | Sebelum ni, me pernah bercerita mengenai produk terbaru dari Legacy Secret iaitu produk Secret Laxing dalam entry Jom Kurus Dengan Secret Laxing. Me juga ada berkongsi pengalaman me selepas consume Secret Laxing dalam 2kg Hilang Dengan Secret Laxing

Jom kita refresh sikit kebaikan dan tips pengambilan Secret Laxing.

Kebaikkan :

       Membakar kalori lebih berganda
       Meningkatkan metabolisme
       Meningkatkan tenaga dengan membakar lemak dalam badan 
       Mengecilkan saiz badan

Tips :

       Jangan makan lebih dari yang dianjurkan.
       Dilarang makan oleh ibu hamil dan menyusui.
       Sesuai dimakan dari umur 18 – 50 tahun.
       Hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol, kerana akan mengurangkan efek produk.
       Perbanyak minum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisme tubuh dan meningkatkan kerja suplemen ini.


Namun harus me ingatkan di sini, terdapat pihak-pihak diluar sana yang telah meng'klon' produk dari Legacy Secret ni demi mengaut keuntungan sendiri. Dan kesannya tidaklah sebaik produk asal. Malah terdapat kesan negatif setelah pengambilan produk tiruan tersebut. 

Oleh itu, pihak Legacy Secret telah memperketatkan ciri-ciri keselamatan pada setiap produk Legacy Secret. 

Dalam entry kali ni me ingin kongsikan cara-cara mengenal pasti label asli Legacy Secret.


1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah



2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari



3. Pengesahan Melalui QR Wechat
Imbas kod produk dan info akan diberikan




PERINGATAN !!!
      1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
      Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.
      Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.
Wechat ID : harummalam



 Tak faham? Ok. Jom tengok video ni pulak. Lagi mudah nak faham. Kejap je. Tak lama pun video ni. Pas tengok ni confirm korang faham. :)


Nak tau lebih lanjut tentang produk ni boleh lawati link yang me sertakan kat bawah ni.. :)
      www.harummalam.com
      www.legacysecret.com



Monday, August 25, 2014

Google Yourself!

Label :
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Last week ramai yang buat fun application ni. Termasuk la me jugak. Hahahaha.

Dan hasilnya...

http://xeefunapps.com/shares/google_yourself/717821398290310/

Hahaha. Bangga sat.

COPYRIGHT 2013 RESERVED FOR IT'S TRULY ME! | DESIGN BY KAY SBK