Monday, January 24, 2011

# BukanBodoh # Life

Tak Penatkah Mengata Someone tu Bodoh?

tadi i got this message,,

'kenapa girls yg bt blog selalu perasan cantik? perasan comel? terutamanya ko lah. macam bodoh.'

and finally dengan ringan tangan me dial her number...hampir 10 minit talking to her only 1 minutes maybe bertegur sapa dalam keadaan aman damai...huhuhu...by this moment she's the most annoying gurl i've ever meet!!

i've already told u Me Bukan Bodoh! and i also say Minta Maaf Sebab Tak Secantik Awak!... but u still being like that...and that's totally make me feel so mad!! are u happy now?!

hahaha...ok! gimik saja atas tu...me bukanlah selemah tu...x marah pun but a lil bit disappointed.. say what u wanted to say...do i care? yes i do...sebab tu me called...me cuma nak sikit penjelasan apa yang ko x puas ati sangat dengan me...u are a friend back then but now suddenly this thing came up...arr!

dan ko betul-betul kalah bila putuskan hubungan dan talian tu...why did u cut it off in the middle of talking?

p/s : kepada ****a,, sudah-sudahlah...i'm getting tired bila ko start kaitkan apa yang me buat dengan masalah yang ko timbulkan ni...

8 comments:

  1. ntah nya...kalau cik siti la...penat gak la....kita yang dengar ni pun penat....haish..

    ReplyDelete
  2. susah nak puaskan hati org..kann dear?

    ReplyDelete
  3. @Siti Fatimah Fuzz

    2 la pasal...bukan setakat penat...macam2 ada...huhu..

    ReplyDelete
  4. @Miss dorayAki

    me x gaduh...tapi dia...;)

    ReplyDelete
  5. @echah mashuri

    betul dear..sangat susah...ada jak yg x kena...huhu

    ReplyDelete
  6. yerla2....sori la...janji tak buat lagi

    ReplyDelete
  7. pesal ni?dia xpuas hati ape.gile serang kat hp hehe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan