Thursday, February 24, 2011

CONTEST gambar muka sedih paling menarik

Label :

Morning all...pepagi ni amik masa nak update blog dengan join contest ni...actually,,xda pun pic yang melambangkan me ni tengah sedey...hehehe...dah sedey memang langsung xda mood nak snap-snap pic ni...apapun,, jumpa satu pic ni kat lappy...tatau ar ni muka sedey or what...hahaha...before me tunjukkan pic tu,, intai sikit syarat-syarat dari tuan tanah...

1. Kena jadi follower tuan tanah :: Done :: 680 ::

2. Buat entry dengan tajuk "CONTEST gambar muka sedih paling menarik " & banner contest wajib ada :: Done ::

3. Letak banner contest kat sidebar :: Done :: 

4. Link kan entry contest korang kat comment entry nie. :: Done ::

5. Tag 3 orang aktif blogger. :: Jejaka Terhangat :: SitiSafiyyah :: Aisha Inani ::
Dan pic yang dipertaruhkan adalah ....


Pic ni my lil brother yang amik...x pasan pun masa dia snap...tiba-tiba jak dia gelak sorang-sorang kat seat belakang...ngee~ xlah sedey sangat kut...hakhak...

p/s : thanks for tagging syuwai...:)

5 comments :

Jejaka Terhangat said...

alahai..cedihnye dia..hehe..semoga berjaya ye cik mOoN..n thanks TAG JT..=)

TAHNIAH: Laptop Jejaka Terhangat Berjaya Menjinakkan Empat Ekor Kuda Trojan.

nelly said...

Gud luck

mOoN said...

@Jejaka Terhangat

thanks JT.. :)

syuwai said...

hehe..

sama2x

gud luck untk m0on gak ^^

Siti Safiyyah said...

gudluck moon..tapi SS tak dapat nak join kot..sebab SS takde gambo sedih2 ni..lagipun malu nak tayang gambo..hukhuk

COPYRIGHT 2013 RESERVED FOR IT'S TRULY ME! | DESIGN BY KAY SBK