Thursday, February 24, 2011

CONTEST gambar muka sedih paling menarik


Morning all...pepagi ni amik masa nak update blog dengan join contest ni...actually,,xda pun pic yang melambangkan me ni tengah sedey...hehehe...dah sedey memang langsung xda mood nak snap-snap pic ni...apapun,, jumpa satu pic ni kat lappy...tatau ar ni muka sedey or what...hahaha...before me tunjukkan pic tu,, intai sikit syarat-syarat dari tuan tanah...

1. Kena jadi follower tuan tanah :: Done :: 680 ::

2. Buat entry dengan tajuk "CONTEST gambar muka sedih paling menarik " & banner contest wajib ada :: Done ::

3. Letak banner contest kat sidebar :: Done :: 

4. Link kan entry contest korang kat comment entry nie. :: Done ::

5. Tag 3 orang aktif blogger. :: Jejaka Terhangat :: SitiSafiyyah :: Aisha Inani ::
Dan pic yang dipertaruhkan adalah ....


Pic ni my lil brother yang amik...x pasan pun masa dia snap...tiba-tiba jak dia gelak sorang-sorang kat seat belakang...ngee~ xlah sedey sangat kut...hakhak...

p/s : thanks for tagging syuwai...:)

5 comments :

  1. @Jejaka Terhangat

    thanks JT.. :)

    ReplyDelete
  2. hehe..

    sama2x

    gud luck untk m0on gak ^^

    ReplyDelete
  3. gudluck moon..tapi SS tak dapat nak join kot..sebab SS takde gambo sedih2 ni..lagipun malu nak tayang gambo..hukhuk

    ReplyDelete


Shoutbox
 

Copyright 2014 © It's Truly Me !. Design by Ayu Barbydol