Monday, March 14, 2011

# Love # Segmen

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA


Assalamualaikum semua...

1 way nak update blog is by joining others segmen kan? ngee~ (nampak sangat tengah blur...) Nampak pic header kat atas tu semua mesti tau ni segmen anjuran en.ben kan... ok..ok.. lets get through the segmen...


1. Lelaki pilihan anda?

Me suka lelaki yang macam ni... :p

2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?

Hurm,, ada apa dengan seksi...rasanya,, lelaki yang menampi padi sambil senyum do look seksi...hohoho...

3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?

Susah nak teka hati lelaki and bila kita terlalu fikirkan benda tu,, biasanya something -ve yang akan muncul...even if kita cuba untuk berfikiran +ve... So,,, mari berdoa and ~Que Sera Sera~ (^ -)

4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?

Of course x sanggup...if soklan ni ditanya pada every women in the world,, mesti semua xkan setuju...it's easy for guy but it's really hard for women...me xkan nyatakan alasannya di sini sebab semua lelaki tau sebabnya...guys!!! never say u don't know!!! ngee~~

5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?

Berpura-pura yang me xtau apa-apa dan cuba pertahankan hubungan yang sedia ada..cuba jadi sorang wanita yang dia perlukan..soklan demi soklan pasti akan menimbulkan banyak masalah laen kan...?

6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?

Hard to say...rasanya skang ni boleh dikatakan 50-50... siapa yang x setuju,, terpulang...

7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??

Rasanya me x layak untuk mengukur tahap kesetiaan sesiapa...hurm,,,

8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

truely yes but cemburu me berpada-pada yaa... ;)

errr,,, dah siap jawab semua...ni pendapat peribadi jak tau...it's all about love!

 
 
 
 
 
 

4 comments:

  1. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

    soal apisv2

    ReplyDelete
  2. bagus juga masuk contest or joining blogger lain punya segmen

    ReplyDelete
  3. join segmen blogger pn bley dpt kenalan baru kn =)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan