Tuesday, April 26, 2011

# BlogReview # Pembawa wacana

Segmen PW : Kumpulan 9

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Akhirnya bermulalah segmen review dan direview oleh Pembawa Wacana... x pandai sangat nak review-review orang ni sebenarnya...sebab blog me pun memang banyak kekurangan...huhuhu...

Diari, Jurnal & Blog


Suka template blog ni...rasanya dah ok...kemas terletak cuma kat comment box xyah kut letak word verification tu...hehehe...Anyway,, memang dah cantik blog ni... :bagus

demmm..xtau nak komen apa... :fuh 
Me pun sama macam dalam entry Saya Tak Suka Menulis ... XD

Coretan Qalam
Blog purple lagi...hehehe...dah ok...post kat main page pun ok..just nak tegur sal lagu jek...huhuhu... actually me x berapa suka sangat nak singgah blog yang ada lagu...if nak letak lagu,, letak yang ada button pause...sori sebab sepanjang me godek-godek blog ni,, me pening dengar lagu tu even best...

Selaen tu rasanya semua ok... and suka ngan post ni,, jom analisis ayat ...


Cerita Tentang Gades Merah Jambu
She's addicted to pink...header tu comel seh...suka2...sesat jap me mencari button follow tadi...rupanya kat atas...hahaha...biasanya ada kat sidebar...

Pada me,, blog ni dah ok cuma kurangkan publish post kat main page..letak 3 post pun ok and kat komen box tu xperlu kut letak word verification...
Terhibur jap baca entry yang ni Lola Dah Bertunang !

Sorry ar if ada yang x suka dengan teguran-teguran tu...bukan apa,, me just bagi pandangan jek...nak ikut atau x terpulang...nyway,, dah jadi follower anda semua...keep in touch yaa... \(^_^)/


6 comments:

  1. salam perkenalan rakyat jelata negeri 9! hehe
    sy sdh buat review..^^

    http://kkpyacrita.blogspot.com/2011/04/saya-review-kamoo-kumpulan-9.html

    ReplyDelete
  2. oooo......mcm best je. huhuhu...

    http://www.syedgraphix.com/2011/04/weh-muka-ko-macam-orang-tua-haha.html

    ReplyDelete
  3. dah review...
    tq atas comment tu...sy dh delete lagu tu...mmg betul la ramai yang xsuka bila ad lagu, sbb mengganggu...tqvm...

    http://mutiarahati88.blogspot.com/2011/04/review-kump-9.html

    ReplyDelete
  4. whoaaa!mcm best ja..comel blog tuh.. =))

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan