Monday, September 26, 2011

# Kahwin # Life

Jawapan Terbaek Bagi Soalan : Bila Nak Kahwin?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Pasti ramai dara dan teruna di luar sana yang bengang bila asyik-asyik disoal bila nak kawen kan? Dulu me pun agak bengang jugak. Letih nak jawab itu ini tapi jawapan x diterima. Huhuhu. Mana taknya,, bila ditanya bila nak kawen asyik jawab seru tak sampai lagi. Mereka-mereka yang bertanya tu pun confirm dah agak mesti jawapan tu yang kuar. Bila jawab cam tu,, ada lak yang balas balik "Dah ngko tak seru,, bila nak sampainya..." ades!!

Tapi me truely inspired by one of my friend. Dia jawab simple jep tapi cukup kut nak buat orang lain tutup mulut. 

"Saya belum puas berjasa untuk family..."

If dulu terfikir nak jawab cam ni,, confirm tak bengang nak jawab soalan-soalan bonus tu.

13 comments:

  1. bagus jawapan ...terbaikkk bak kata boboiboy

    ReplyDelete
  2. kalo betol2 kita berjasa kat family, tak pe gak...

    kalo duk enjoy2 je, jawapan tu agak sinis utk diri sendiri...LOL...

    doakan I cepat dpt jodoh ye...

    to my new entry - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  3. @asyrafNAKjadiLEBIHbaik:

    insyaALLAH... will pray the best for u.. :)

    ReplyDelete
  4. boleh dipertikaikan, bagi cucu pon satu jasa ape.hehe:)

    ReplyDelete
  5. ahaakkkss.. mcm memberi jawapan untuk entry moon yg lepas2 gak nie.. hehehe

    ReplyDelete
  6. kita selalu jawap xpuas lg bg duit kat mak ayahh..hihi :P

    Klik sini: iPhone 5?? HTC Sensation??Samsung Galaxy S II??

    ReplyDelete
  7. wohaa. mmg terdiamlah nanti kalau jwpn mcm tu yg di bagi. ;)

    ReplyDelete
  8. bg lah jwpn apa pun..ada je yg xkena..hee tu br soklan b4 kawen..nnt dh kawen ada lg soklan cliche len.."bila nk ada anak?" "bila nk tmbh anak?" bla bla bla..=.=

    ReplyDelete
  9. nak try jugak bagi jawapan cenggitu.. walaupun umur baru 21.. hehehehe.. kire simpan utk kegunaan mase depan klu kene tanye tetiba.

    ReplyDelete
  10. @YanaMIB:

    betul tu... skang ni bgung nak jawab tang soklan sal anak la pulak... =.=

    ReplyDelete
  11. @Nurul Mazni:

    kekekeke... simpan2... kena sedia sebelum hujan... :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum kak moon...
    terbaik jwpn tu...ada kwn ct pula..dia ckp nak kumpul duit...hantar mak,ayah pg haji..pastu baru pk..tp kan kak moon..berapa ramai yg akan pentingkan klgr dr diri sendiri???

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan