Wednesday, September 14, 2011

# Hari Raya Aidilfitri # Life

Majlis Hari Raya UiTM Sabah 2011

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Sekitar sambutan Majlis Hari Raya UiTM Sabah 2011 pada 9 September 2011. 

Kiri : Kak Norin, Me, Kak Wati, Jana
Rektor UiTM Sabah dan Isteri turut memeriahkan majlis.
Masa Untuk Makan!
 Gerai yang dibina oleh staf mengikut bahagian masing-masing sempena sambutan lebaran kali ni lebih meriah berbanding tahun-tahun sebelumnya.







Hehehe... Semua ada kelambu kecuali Bahagian Perpustakaan. Simple jep. :)
 p/s :
Iklan Colgate... hahahaha...
Semua pic di atas adalah hasil 'curian' dari fesbuk. hohohoho.

Credit pic to 
He is a photographer. Nak tengok hasil karya beliau klik SINI..






9 comments:

  1. wah meriah..teringat zaman aku kat uitm jengka dulu..ada jamuan aidilfitri...dan kat jamuan aidilfitri ni la aku jumpe wife aku sekarang...huhu..kenangan tu....

    ReplyDelete
  2. @Phat:

    memang meriah phat... makanan banyak sangat... hehehehe...

    wow!! bestnya... x cadang nak datang g open house uitm jengka lagi ke? boleh mengimbau kenangan lama... hehehe...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...
    meriahnya kak munirah...bestnya..

    ReplyDelete
  4. @miss ct:

    wa'alaikumussalam ct... memang meriah... best sangat.. :)

    ReplyDelete
  5. mana2 jamuan raya mesti meriah2. kite tak berkesempatan nak p mana2 open house lagi. hehehe ;p

    ReplyDelete
  6. moon..i like lah pic candid yg bawah sekali tuh..pic u pandang seseorng...nampak cantik sgttt...Moon tq tau sbb jemput ju pi kenduri moon...besttt alamat umah ju dah email...nanti kasi alamat KL ye leh tau kt mana...ajak lah geng2 BCR..mcm phat, jejaka terhangat...bg hangat lagi majlis moon....:D tahniah moon ;)

    ReplyDelete
  7. Memang meriah... Sorry link tu FB punya aku block... ni link blog aku.. :)

    ReplyDelete
  8. Memang meriah... Sorry link tu FB punya aku block... ni link blog aku.. :)

    ReplyDelete
  9. ira yg baju hijau tu la sya jmpa masa kat kelinik desa huahuahua..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan