Monday, September 2, 2013

# Gojes Blogger Supermom and Baby

Gojes Blogger Supermom & Baby

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Kepala tengah ting tong. Pepagi lagi dah pening-pening lalat. Semakin hampir nak bersalin ni semakin tak bersemangat nak keja. Ingat nak cuti panjang jep. Pas tu dah terbayang-bayang kampung halaman. Rindunyaaa kat Sabah.

Pagi ni nak update pasal satu group ni. Giler best diorang dalam ni borak-borak. Komen-komen. Gurau-gurau. Dah macam family. Memula jumpa dalam blog. Pas tu fesbuk. Pas tu gather-gather. Havoc uu. Hehe.

Thanks so much Umi Qi sebab invite me masuk dalam group ni. Suka sangat. :)

Me ni baru sekali join diorang 'meeting'. Meeting la sangat kan. Hehehe. Masa bestday Qi Sabtu lepas. Memang riuh habis. Best. Best.

Oleh kerana tu kali pertama maka haruslah malu-malu meoww sikit. Hakhak. Berpeluang kongsi cerita ngan few blogger femes amos. Chekgu Azrine, sis Amy, sis Haslinda. Eh, sikitnya. Nampak sangat penyegan. :p

Bukan segan apa sebenarnya. Nak tegur kang takut salah orang. Tak pasal je sembunyi muka dalam tudung. Kehkeh. Skang ni dalam proses nak mengingat wajah-wajah gojes sekalian. Hehehe.

InsyaALLAH next gather boleh sebut nama gojes sorang-sorang. Hehehe. But maybe next year baru boleh aktif lagi ni. Sebab pas bersalin nanti me balik pantang kat Sabah. 3 bulan cutii. Ngeeee~

En.abg dah bagi green light nak jadi driver if gojes buat gathering lagi but katanya kena tengok tempat jugak. If dekat boleh la join. Thanksss so much abg. Love U so much!!! Muahhh.

Sekarang ni dalam proses nak follow blog gojes sekalian. Pas tu nak buat bloglist khas untuk gojes. Ada few link yang dah dimasukkan. yang lain me akan masukkan juga but slow-slow ea. :)

Publish Via Blogger-Droid

8 comments:

  1. Moon, awak ye yang preggy pakai baju merah masa besday QI haritu?

    ReplyDelete
  2. @ZazaMyMoon

    a'ah sis... sy la orgnya tu.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  3. ala mana gambarnya.rara xdpt moon.xsempat lah =( kalo x mst leh jumpa moon.

    ReplyDelete
  4. ada perasan..tp xsempat tegur...hehehe....

    ReplyDelete
  5. Sama-sama kasih kembali utk mama moon izzan sekeluarga ye...sudi gak hadir ke party 1st Besday Qi yg biasa2 tuh...yg ptg tersangatlah happy dpt jumpa moon sebenarnya yelah kita kenai dah lama sejak dari dunia single, dunia kahwin dan terus ada anak...aisya sgt adorable baby....bertuah mommy tau...cute sgt preggy kali kedua...kecik molek tuan blog hehehe nanti kita gather2 lg ye

    ReplyDelete
  6. welcome to our group. jgn malu2 ok.

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan