Monday, November 25, 2013

# bamboo salt # marine essence

Review : Marine Essence Bamboo Salt Set

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Malam ni nak buat review sikit pasal this set. Actually sebelum ni tak minat pun nak try set ni but after my sister beli, me pun join sekali guna. And guess what? Selepas consume this set me sangat-sangat berpuas hati. Wangi pun wangi. :)


Nourishing Body Wash


My sister yang lebih awal consume body wash ni kata kulit dia semakin lembut dan kesan hitam di celah badan (celah ketiak dan paha) semakin berkurangan. :) And YES! Me pun mengalami pengalaman yang sama. Best!!

Nourishing Shampoo


Sebelum ni macam-macam dah shampoo yang me guna and kesannya hanya dalam jangka masa pendek. Mungkin tak serasi dengan me but with this shampoo i love it so damn much. Ia mengurangkan rambut gugur dalam masa yang singkat. Rambut rasa lembut dan wangi. Kulit kepala pun rasa selesa. Takde dah rasa gatal-gatal. Serius best.

Dan yang best dan terbest produk ni PARABEN FREE! :) 


1 comment:

  1. as a delaer, happy shida bila baca review dari awk..100% semulajadi kan..suka!

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan