Monday, January 20, 2014

# Segmen

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia


Rajin la pulak nak menjoinkan diri dengan segala segmen dan giveaway bagai ni. Hehe. Bukan apa. Boleh menambahkan kawan-kawan maya. :)

If nak join,, klik je banner kat atas tu. :)

10 comments:

  1. Assalamualaikum , terima kasih ye sebab sudi join GA kiera , kiera amat menghargainya . :D Goodluck ^^

    psst : Follow sini :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..sy singgah dan follow sini #1048..blogwalking dr segmen cik kiera...jom support giveaway sy pulak.. :'D ➜ Giveaway Blogger SS :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

    Jom join GA Handphone yang menarik ni
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama..^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, Tahniah sis ^^
    Sis adalah peserta bertuah segmen Kiera.
    Jom terjah entri ini untuk maklumat lanjut: Keputusan Peserta Bertuah Segmen Bloglist 2014

    ReplyDelete
  8. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  9. Hi hi hi hehehehehhe tahniah to both of us sebab menang hiks.


    ⇒ Blog Aqileh ☺

    ReplyDelete
  10. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan